На приєднаних землях перейменували ряд вулиць
22 травня 2013 11:41
На приєднаних землях перейменували ряд вулиць Кілька вулиць, розташованих на приєднаних до Харкова територіях Пісочина та Циркунів, змінять свою назву.

Таке рішення було прийнято сьогодні, 22 травня, в ході чергової, 24-ї сесії міської ради.
 
Як повідомив заступник голови - відповідальний секретар Міської комісії з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища Олексій Хорошковатий, з метою встановлення та впорядкування найменувань вулиць на території, включеної до меж Харкова, площа Кононенко (землі Пісочинської селищної ради) перейменують у вулицю і провулок Надточиєвські.
 
На території, включеної до межі Харкова за рахунок земель Циркунівської сільської ради, зроблять наступні перейменування: Вишневий узвіз - вул. Дрожжінська, вул. Селянська - вул. Босенківська, вул. Вечірня - вул. Ландау, вул. Гранітна - вул. Циркунівська, вул. Зарічна - вул. Липцівська, вул. Квіткова - вул. Луб'янська, вул. Козацька - вул. Ловцова, вул. Колосиста - вул. Крюченкіна, Луговий пров. - пров. Ландау, вул. Різдвяна - вул. Весняна, Різдвяний в'їзд - Весняний в'їзд, вул. Сонячна - вул. Грінченка, вул. Спаська - вул. Білецького, вул. Тиха - вул. Васильєва, Тихий в'їзд - в'їзд Васильєва, пров. Тихий - пров. Васильєва. Також Східна і Південна набережні будуть перейменовані в Очеретянську набережну.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини