На площі Свободи відкрилася головна ялинка Харкова
20 грудня 2014 19:39 Місто
На площі Свободи відкрилася головна ялинка Харкова Сьогодні, 20 грудня, Дід Мороз запалив вогні на головній міській ялинці і офіційно відкрив новорічне містечко на пл. Свободи.

Після цього на святковій сцені пройшов мюзикл «Золотий ключик».

Зовні ялинка залишилася такою ж, як і торік, але для неї переписали програму ілюмінації, що дозволило забезпечити нове кольорове оформлення. Її висота - 39 метрів.

Оздоблення площі не зазнало значних змін: тут встановлені п'ятиметрові різнокольорові ялинки, сніговики і картини на зимову тематику, гойдалки. Вже з початку тижня в новорічному містечку відпочивають і розважаються харків'яни і гості міста, діти катаються на атракціонах і граються з аніматорами.

Сьогодні ж на пл. Свободи відкрився святковий ярмарок, де продаються новорічні сувеніри, а також працюють точки громадського харчування.

Біля будиночка Діда Мороза, який відкриється 27 грудня, встановлена спеціальна поштова скринька: діти можуть кидати туди листи з побажаннями та проханнями до Діда Мороза.

Нагадаємо, що з 25 грудня по 5 січня для маленьких харків'ян у Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М. В. Лисенка проходитиме новорічна казка «Бал снігуроньки», в якій задіяні майже 700 артистів.

Що стосується святкування Нового року на пл. Свободи в ніч з 31 грудня на 1 січня, влада Харкова обговорює з правоохоронцями, наскільки можливо безпечне проведення такого масового заходу з урахуванням ситуації в Україні.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини