На Павлівській площі встановили нові адресні таблички
26 листопада 2013 11:14
На Павлівській площі встановили нові адресні таблички Нові адресні таблички встановили сьогодні, 26 листопада, на будинках і будівлях на пл. Павлівській у зв'язку з її перейменуванням з пл. Рози Люксембург.

Таблички замінили на чотирьох житлових будинках - №2, 5, 8, 10 - і на п'яти нежитлових будівлях - №1/3, 4, 6, 7, 20.

Як повідомила заступник директора КП «Жилкомсервіс» Тетяна Поздєєва, мешканцям будинків повідомили, що у зв'язку з перейменуванням площі їм необхідно пройти перереєстрацію. Ця процедура торкнеться приблизно 450 чоловік.

«Треба написати заяву на ділянці «Жилкомсервісу», що знаходиться на пл. Руднєва, після чого в паспортному столі проходить перереєстрація. Ми зараз запрошуємо всіх мешканців, а вони прийдуть, коли зможуть. Офіційних термінів закінчення перереєстрації немає, але, думаю, люди самі зацікавлені, щоб упорядкувати свої документи. Для них вся ця процедура безкоштовна», - зазначила Тетяна Поздєєва.

За її словами, на ділянці «Жилкомсервісу» в понеділок, четвер і п'ятницю приймають у першій половині дня, у вівторок - у другій, середа - не прийомний день.

Як повідомила Тетяна Поздєєва, всього на роботи, пов'язані з перереєстрацією, в т. ч. на виготовлення і заміну дев'яти табличок, було виділено 50 тис. грн.

Довідка. Рішення про повернення площі Рози Люксембург її дореволюційної назви - Павлівська - було прийнято 20 листопада на сесії Харківської міської ради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    На Павлівській площі встановили нові адресні таблички На Павлівській площі встановили нові адресні таблички На Павлівській площі встановили нові адресні таблички На Павлівській площі встановили нові адресні таблички На Павлівській площі встановили нові адресні таблички На Павлівській площі встановили нові адресні таблички

Друкувати
Останні новини