Городян запрошують на Всесвітній день безпритульних тварин
14 серпня 2018 12:17 Суспільство
Городян запрошують на Всесвітній день безпритульних тварин Акцію, присвячену Всесвітньому дню безпритульних тварин, проведуть 18 серпня у парку Перемоги (пр. Тракторобудівників, 55).

Харків'яни зможуть познайомитися, поспілкуватися і взяти у сім'ю тварин з притулку, зареєструвати свою домашню тварину у Єдиній електронній базі даних, застрахувати улюбленців, скористатися послугами ветеринарів пересувного веткабінету і записатися на кінологічні курси. 

Крім того, можна прийти з тваринами, яким потрібна сім'я, попередньо пройшовши реєстрацію за адресою [email protected] або безпосередньо на заході до 10:00.

Спеціалісти КП «Центр поводження з тваринами» проведуть конкурси та вікторини, з дітьми працюватимуть аніматори, відбудуться квести. Кінологи прочитають пізнавальні лекції та покажуть, як дресирувати собак. 

Час проведення - з 10:00 до 13:00. З більш детальною інформацією можна ознайомитися тут.

Довідка. За статистикою, близько 75% безпритульних собак і кішок колись були домашніми.

Всесвітній день безпритульних тварин відзначається у третю суботу серпня. Дата з'явилася у календарі з ініціативи Міжнародного товариства прав тварин, яка виступила з цією пропозицією в 1992 році. Девізом для багатьох співтовариств, що займаються допомогою безпритульним тваринам, стали слова засновника WWF (Всесвітнього фонду дикої природи) Пітера Скотта: «Нехай ми не зможемо врятувати всіх, кого б нам хотілося, але ми врятуємо набагато більше, ніж ті, хто навіть не намагався» . 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини