Звернення командира повітряного командування «Схід» до жителів Харківської області
03 грудня 2018 14:48 Суспільство
Звернення командира повітряного командування «Схід» до жителів Харківської області Командир повітряного командування «Схід», генерал-майор Олег Струцінський звернувся до жителів Харківської області у зв'язку з введенням на території регіону воєнного стану.

Шановні земляки!

У зв'язку з залученням сил і засобів повітряного командування «Схід» до проведення низки заходів щодо приведення у вищі ступені бойової готовності через оголошення в державі правового режиму воєнного стану, плануються заходи з передислокації озброєння і військової техніки. Нагадуємо про відповідальність за ведення фото- і відеозйомки військової техніки, місць несення служби військовослужбовцями і режимних військових об'єктів Повітряних Сил Збройних Сил України.

Від імені командування з'єднання звертаюся до кожного з проханням бути уважними та утримуватися від спроб випадкового або навмисного проникнення на території військових об'єктів. Також наголошую, що використання різного роду фіксуючої апаратури при передислокації озброєння і військової техніки підрозділів і використання безпілотних літальних апаратів - різного виду дронів - над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами і арсеналами будуть вважатися порушенням, прирівняним до спроби проникнення на їх територію. Тож будуть збиватися без попередження над об'єктами або на підльоті до них. Особи, причетні до таких інцидентів, будуть затримані і притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством України.

Застерігаємо від провокаційних дій поруч із військовими частинами і колонами військової техніки і звертаємося до всіх небайдужих громадян із проханням повідомляти керівний склад повітряного командування «Схід», Службу безпеки України, Національну поліцію про підозрілих осіб та їхні дії.

Телефон чергового повітряного командування «Схід»: 749-63-05.

Довідка. 5 із 10 областей, у яких оголошений режим воєнного стану, розташовані в зоні відповідальності повітряного командування «Схід», це Запорізька, Харківська, Луганська, Донецька та Сумська області.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини