Житомир переймає досвід Харкова в комунальній і соціальній сферах
17 вересня 2021 16:20 Місто
Житомир переймає досвід Харкова в комунальній і соціальній сферах Делегація з міста Житомира сьогодні, 17 вересня, перебуває з офіційним візитом в Харкові.

У Харківській міській раді гості зустрілися з першим заступником міського голови Олександром Новаком, заступниками міського голови та директорами комунальних підприємств.

Директор КП «Комплекс з вивезення побутових відходів» Фазіль Аббасов розповів про систему збору та перевезення побутових відходів, директор КП «Муніципальна компанія поводження з відходами» Юрій Суярко презентував проєкт будівництва багатофункціонального комплексу з переробки ТПВ в Дергачах, а перший заступник генерального директора КП «Харківводоканал» Олександр Коваленко - розробки та досягнення свого підприємства.

Крім того, гостей з Житомира познайомили з системою розвитку освіти міста, а заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан розповіла про сфери охорони здоров'я та соціального захисту населення.

Олександр Новак зазначив, що ця зустріч - інформативна і корисна для представників місцевого самоврядування Житомира, оскільки там збираються будувати свій сміттєпереробний завод, а в Харкові вже завершують його будівництво і готові поділитися досвідом. Він підкреслив, що такі заходи допомагають перейняти кращі практики для розвитку міст.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини