Завтра ввечері біля стадіону «Металіст» перекриють рух транспорту
03 червня 2016 18:14 Оперативна інформація
Завтра ввечері біля стадіону «Металіст» перекриють рух транспорту Рух транспорту по пров. Власівському, вул. Храмовій і вул. Плеханівській - на ділянці від вул. Молочної до вул. Польової - буде заборонений з 18:00 до 24:00 4 червня.

Також буде закритий виїзд з вул. Державінської на вул. Плеханівську. Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з концертом, який пройде  4 червня на стадіоні «Металіст».

У цей час автобуси курсуватимуть так:

№244е у напрямку до пр. Московського: пр. Гагаріна - вул. Молочна і далі за маршрутом; у напрямку до пр. Гагаріна: пр. Московський - вул. Польова і далі за маршрутом;

№251е у напрямку до вул. Морозова: пр. Московський - вул. Богдана Хмельницького - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська і далі за маршрутом; у напрямку до центру: вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Польова - пров. Золотий - пр. Гагаріна - вул. Молочна - вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом;

№260е скоротить шлях руху і змінить кінцеву зупинку таким чином: вул. Плеханівська - ст. м. «Завод ім. Малишева» (розвертатися буде по вул. Нехаєнка біля залізничної станції «Балашівка»). Висадка і посадка пасажирів здійснюватиметься на зупинці «Ст. м. «Завод ім. Малишева».

Крім того, з 18:00 4 червня до 00:00 5 червня буде заборонений рух трамваїв по вул. Плеханівській - на ділянці від вул. Молочної до вул. Молодої Гвардії.

У цей час трамваї курсуватимуть так: 602 м/р - Салтівське шосе - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - вул. Кошкіна - вул. Плеханівська - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії - вул. Плеханівська - вул. Морозова - пр. Героїв Сталінграда - вул. Одеська.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини