Завтра в Харкові пройде загальноміський суботник
27 жовтня 2017 16:12 Екологія
Завтра в Харкові пройде загальноміський суботник Загальноміський суботник відбудеться завтра, 28 жовтня, у всіх районах Харкова.

У ньому візьмуть участь співробітники апарату і департаментів Харківської міської ради, працівники комунальних підприємств, а також організацій і установ районів. Планується, що всього в масовому прибиранні території візьмуть участь близько 18 тис. осіб.

Суботник проходитиме в усіх районах міста, зокрема, в Молодіжному парку, в Саржиному яру, в сквері Воїнів-інтернаціоналістів. Також прибирання пройде на території університетського ліцею (пр. Науки, 20), Палацу дитячої творчості (пр. Тракторобудівників, 55), міських лікарень №2 та 17 (пр. Московський, 197).

Крім того, санітарне прибирання пройде в парку Машинобудівників, парку імені Маяковського, в Карпівському саду, а також на пр. Перемоги, пр. Льва Ландау, на вул. Героїв Праці, вул. Академіка Павлова.

Учасники суботника прибиратимуть листя і сміття, кронуватимуть дерева, приводитимуть до ладу зупинки громадського транспорту, очищатимуть опори від наклейок. У роботах буде задіяно понад 200 одиниць техніки.

Початок масштабного прибирання території - о 9:00.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини