За фактами нападу на депутатів Харківської міськради відкриті кримінальні провадження
23 січня 2015 15:07 Місто
За фактами нападу на депутатів Харківської міськради відкриті кримінальні провадження Харківські правоохоронці розслідують кримінальні провадження за фактами нападу на депутатів Харківської міської ради Володимира Скоробагача та Віктора Кітаніна.

 

Про це сьогодні, 23 січня, на позачерговій сесії Харківської міської ради повідомив прокурор міста Харкова Євген Попович.

 

 


За його словами, на сьогоднішній день встановлено близько семи осіб, які 24 грудня 2014 року брали участь у нападі на Володимира Скоробагач, при цьому двом з них правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні злочину.

«Ми вивчили чимало відеоматеріалів, їх аналіз буде наданий суду, щоб було винесено рішення щодо кожного учасника подій у відповідності зі ступенем його відповідальності і провини. Про результати розслідування цього кримінального провадження і двох проваджень стосовно подій 21 січня, коли було скоєно напад на Віктора Кітаніна і ще одну цивільну особу, я проінформую громадськість, коли справи будуть закінчені та направлені до суду. Ми зацікавлені, щоб винні були притягнуті до відповідальності, адже 24 грудня постраждав і працівник районної прокуратури, якого теж побили», - повідомив Євген Попович.

Як повідомив начальник Харківського міського управління ГУ МВС України в Харківській області Олексій Бойко, запобіжний захід для двох підозрюваних буде обраний судом сьогодні.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини