З початку року в Харкові викрали понад півсотні каналізаційних кришок
24 березня 2015 15:20 ЖКГ
З початку року в Харкові викрали понад півсотні каналізаційних кришок З початку цього року в Харкові було викрадено 54 кришки каналізаційних люків.

Про це сьогодні, 24 березня, повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін.

Він зазначив, що по кожному випадку розкрадання комунальники звернулися до міліції.

Також, за словами Віктора Кітаніна, були зафіксовані випадки розкрадання на об'єктах зеленого господарства. У парках і скверах міста зловмисники викрадали урни і дерева, ламали світильники.

Три тижні тому стався випадок вандалізму на меморіалі в сел. Жихар, де поховані 377 радянських солдатів і офіцерів. Цей об'єкт торік був переданий на баланс СКП «Харківзеленбуд». Директор департаменту розповів, що невідомі викрали табличку з іменами загиблих солдатів і офіцерів. За його словами, в процесі благоустрою парку та реконструкції стели табличка з іменами буде відновлена.

«Я закликаю всіх харків'ян берегти все те, що робиться на благо мешканців міста. Харків - наш дім, і ми повинні зберегти його красу», - підкреслив Віктор Кітанін.

Він додав, що більшість розкрадань відбувається не на околицях Харкова і в промислових районах, а в центральній частині міста.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини