Володимир Гройсман привітав Геннадія Кернеса з днем народження
27 червня 2017 09:53 Місто
Володимир Гройсман привітав Геннадія Кернеса з днем народження Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сьогодні, 27 червня, привітав Харківського міського голову Геннадія Кернеса з днем народження.

«З нагоди Вашого дня народження прийміть щирі вітання та побажання міцного здоров'я, благополуччя, нових звершень на благо України!» - сказано в привітанні керівника українського уряду.

Також Геннадія Кернеса від імені Асоціації міст України привітав мер Києва Віталій Кличко. «Щиро бажаю Вам успіхів і сил, оптимізму в нелегкій і відповідальній роботі на посаді керівника громади. Упевнений, що Ваша активна лідерська позиція і патріотизм, досвід і наполегливість стануть запорукою добробуту Вашої територіальної громади, а повага і підтримка колег і жителів міста будуть хорошим стимулом для нових професійних досягнень», - сказано в привітанні керівника Асоціації міст України.

Також мера Харкова привітав народний депутат України, секретар Комітету Верхової Ради України у закордонних справах Олександр Присяжнюк. «Бажаю Вам міцного здоров'я, благополуччя, міцності духу і невичерпної енергії. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують удача, розуміння і підтримка рідних і однодумців! Переконаний, що Ваші здібності, наполегливість і працьовитість стануть запорукою визначних успіхів і професійних досягнень», - сказано в привітанні секретаря комітету ВР.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини