«Водоканал» відновлює мережі в будинку, що постраждав від нічного обстрілу
30 січня 2023 12:46 ЖКГ
«Водоканал» відновлює мережі в будинку, що постраждав від нічного обстрілу Ремонтні бригади комплексу «Харківводовідведення» продовжують відновлювати внутрішньобудинкові комунікації у будинку, що постраждав від нічного обстрілу у Київському районі.
Як повідомив сьогодні, 30 січня, начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Валерій Харлан, аварійна бригада почала локалізацію позаштатної ситуації одразу після допуску до роботи від ДСНС. За його словами, водопостачання відключено у всьому будинку, щоб запобігти підтопленню підвального приміщення та квартир.

«У будівлі вибито вікна, що в умовах морозної погоди призведе до розморожування внутрішньобудинкових систем. На даному етапі перевіряємо всі з'єднання та мережі. Після ревізії комунікацій будемо підключати водопостачання до тих під'їздів, які визнають безпечними для подальшого проживання та опалюватимуться. Щодо частини будинку, де руйнації значні, - там внутрішньобудинкові системи залишаться повністю відключеними до подальших рішень», - зазначили на КП «Харківводоканал».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини