Визначилися переможці третього етапу «Битви корпорацій»
07 листопада 2017 10:37 Спорт
Визначилися переможці третього етапу «Битви корпорацій» У третьому етапі спортивного корпоративного турніру «Битва корпорацій», в іграх зі стрітболу, перемогу здобула команда компанії «Алло».

У змаганнях взяли участь 22 команди. Ігри пройшли 4 листопада на баскетбольних майданчиках спорткомплексу «Зірка». У стадію плей-офф увійшли 16 колективів, а до півфіналу - чотири команди, серед яких КП «Харківводоканал». У підсумку «Adidas» і «Promodo» боролися за третє місце, а «Алло» і «Харківводоканал» - за перемогу.

У вирішальному поєдинку команда «Алло» виборола перемогу в овертаймі. Саме в додатковий час гравцеві Олексію Стрижу вдалося збільшити розрив у рахунку до двох очок, принести своїй компанії перше золото «Битви корпорацій», а собі - титул кращого гравця турніру.

Як повідомили організатори, змагання запам'яталися не тільки справжньою чоловічою боротьбою і видовищними моментами, але і хорошою грою баскетболістки з команди «Adidas» Віолетти Кобилянської, яка в поєдинку за бронзову нагороду зробила кілька підбирань, передач і перехоплень і заробила відразу два очки. У підсумку судді відзначили дівчину як кращого гравця турніру серед дівчат.

Наступним етапом змагань стане настільний теніс. Ігри пройдуть 25 листопада в фітнес-центрі «KING» на Салтівці.

Нагадаємо, що в третьому сезоні «Битви корпорацій» бере участь рекордна за всі сезони кількість компаній - 24 (більш 2 тис. чоловік). Командам належить змагатися в таких видах спорту: спортивний покер, міні-футбол, стрітбол, настільний теніс, боулінг, бадмінтон, дартс, стрільба з лука, легка атлетика, пляжний волейбол.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини