Визначені переможці конкурсу ідей «Я люблю Харків»
24 травня 2019 17:44 Суспільство
Визначені переможці конкурсу ідей «Я люблю Харків» Нагородження переможців відкритого конкурсу ідей «Я люблю Харків» з підвищення туристичної привабливості міста відбулося сьогодні, 24 травня, в рамках XI Міжнародного туристичного форуму «Харків: партнерство в туризмі».

Як зазначив начальник відділу Департаменту міжнародного співробітництва Олексій Понікаровський, на конкурс було подано багато робіт, і журі довелося непросто: «Ми отримали чимало ідей. Їхні автори - небайдужі люди, які хочуть, щоб Харків став ще кращим. Так, це не закінчені готові проекти, але їх можна доопрацювати і втілити в життя».

Третє місце посіла Валентина Семізарова з проектом «City-art по-харківськи». Він передбачає створення екскурсійного маршруту по місцях, де в Харкові намальовані мурали і зображення в стилі «стріт-арт».

На другому місці - проект Ганни Маро «Інтерактивне графіті». За задумом, у місті будуть намальовані різні графіті, на тлі яких можна робити фото, стаючи частиною загальної картини.

Перше місце журі віддало Ользі Утюжніковій з проектом-паззлом «Я люблю Харків». Вона запропонувала розбити відомий логотип «Я люблю Харків» на букви, елементи і розмістити їх у різних районах міста. Всі бажаючі зможуть знайти ці букви, зробити на їхньому тлі фото і розмістити в «Інстаграмі» у вигляді повної фрази.

Нагадаємо, приз за перше місце конкурсу - стажування за кордоном від Департаменту міжнародного співробітництва; приз за друге місце - турпоїздка від «Харків-Авто»; приз за третє місце - сертифікат на безкоштовне вивчення англійської, чеського чи французької мов на місяць.

Організатори конкурсу «Я люблю Харків» - Департамент міжнародного співробітництва міської ради і творча група «Kailas-V».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини