Визначені переможці етапу Кубка України зі стрільби з лука
27 серпня 2019 11:40 Спорт
Визначені переможці етапу Кубка України зі стрільби з лука Змагання в рамках III етапу Кубка України зі стрільби з лука «Стріли Слобожанщини» завершилися 25 серпня на стадіоні «Комунар».

У них взяли участь 180 спортсменів з Сумської, Чернівецької, Чернігівської, Одеської, Черкаської, Рівненської, Львівської, Харківської областей та Києва.

Перший комплект медалей лучники розіграли серед змішаних команд. Так, у категорії «класичний лук» серед дорослих спортсменів харків'яни Артем Мелехов і Катерина Дубровіна посіли 3-е місце, поступившись двом командам зі Львова. Серед кадетів у цьому виді програми переможцями стали харківські спортсмени Олег Гулич та Ірина Ярмак. На 2-му місці опинилися сумчани, а на 3-му - команда з Чернівців. У категорії «блочний лук» перемогу здобули харків'яни Віра Охотська і Вадим Головко, які випередили дві команди з Києва.

В особистому заліку серед чоловіків у класичному луці чемпіоном став Віктор Рубан, на 2-му місці - харків'янин Олександр Сердюк, і 3-е місце дісталося представникові Сумської області. Серед жінок у цьому виді програми на 1-му місці опинилася спортсменка з Сум, харків'янка Валерія Онищук посіла 2-е місце, і 3-е місце дісталося львівській спортсменці.

У кадетів срібним призером став харків'янин Тарас Тріфанов, який програв супернику з Черкаської області, а третім став спортсмен із Сум.

У блочному луці серед чоловіків перемогу здобув лучник з Вінниці, харків'яни Олександр Соколов та Юрій Дорошенко поділили 2-ге і 3-тє місця, відповідно.

У командних змаганнях серед чоловіків (класичний лук) харківська команда у складі Артема Мелехова, Олександра Грекулова і Михайла Бойка стала срібним призером змагань, поступившись золотом команді «Львівська - 1». Бронзова медаль дісталася команді «Львівська - 2».

Серед жінок у цьому виді програми перемогу здобула харківська команда у складі Катерини Дубровіної, Дар'ї Павличенко і Валерії Онищук. Срібну медаль також завоювали харків'янки Тетяна Альшаєва, Ірина Третякова і Діана Пуль. 3-тє місце дісталося учасницям зі Львівської області.

Серед кадетів переможцем стала команда «Харківська - 1» (Тарас Тріфанов, Дмитро Ярмак і Андрій Сергієнко). 2-ге і 3-тє місця розділили спортсмени з Одеси і Чернівців.

У категорії «кадети» серед дівчат «Харківська - 1» у складі Софії Постельняк, Тетяни Ігнатенко і Вероніки Здоровенко посіла 3-тє місце. На 1-му місці - спортсменки з Чернівецької області, а на 2-му - львів'янки.

У командному заліку у представників блочного лука серед чоловіків переможцем стала команда «Харківська - 1», срібну медаль завоювала також харківська команда, а бронза дісталася киянам.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини