Вихідними днями у Харкові вперше пройде Всеукраїнський форум вуличних культур
11 листопада 2016 16:51 Спорт
Вихідними днями у Харкові вперше пройде Всеукраїнський форум вуличних культур Перший Всеукраїнський форум вуличних культур пройде 12-13 листопада в Харкові.

Українські та зарубіжні фахівці поділяться досвідом розвитку вуличних культур в своїх містах і країнах, розкажуть про механізми співпраці з державними структурами і спонсорами, про ключові моменти і досягнення в сфері вуличних культур.

На форум запрошені гості зі США і Європи, серед них - ВМХ-фотограф і один з піонерів сучасного вуличного катання, редактор популярного в світі ВМХ- порталу «Didbmx.com» Роб Долекі (Філадельфія, США); лідер латвійського молодіжного руху «GhettoGames» Раймонд Елбакян (Рига); професійний танцюрист брейку, хіп-хоп-активіст, директор медіабенда «Стріт Біт», організатор «BattleoftheYear CIS/Baltic» в Мінську Олександр Києня; головний тренер Республіки Казахстан зі стріт-воркауту, один із співзасновників першого спеціалізованого залу зі стріт-воркауту в світі Айтим Жакупов; професійний танцюрист, промоутер, засновник і організатор фестивалю зі світовим ім'ям «FloorWarsInternational» Сун Петерсен (Копенгаген, Данія).

Всього запрошено більше 20 спікерів та понад 50 активістів. Щоб взяти участь у форумі, необхідно залишити свою заявку тут (реєстрація обов'язкова, кількість місць обмежена). У день заходу кожному зареєстрованому учаснику буде видано бейдж, який підтверджує право на участь у форумі.

У планах організаторів - підписати з усіма ключовими учасниками форуму меморандум про спільну діяльність в сфері розвитку вуличних культур, щоб об'єднати і максимально посилити свої дії у цьому напрямку.

12 листопада форум проходитиме з 12:00 до 20:00 в освітньому хабі «Spalah» (вул. Дівоча, 6), а 13 листопада у цей же час - у коворкінгу «Fabrika» (вул. Благовіщенська, 1). Вхід - вільний.

Форум пройде в рамках проекту «StreetCulture» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини