Відкрито новий авіарейс до міста-партнера Любліна
18 червня 2018 15:47 Суспільство
Відкрито новий авіарейс до міста-партнера Любліна Перший літак регулярного сполучення Люблін-Харків авіакомпанії «Bravo Airways» приземлився сьогодні, 18 червня, у Міжнародному аеропорту «Харків».

Першими пасажирами рейсу стали представники Харківської міської ради, які перебували з робочим візитом у Любліні, а також співробітники туристичних компаній і журналісти.

«Рейс Харків-Люблін відкриває перед харків'янами і гостями міста можливість за півтори години з комфортом дістатися до міста-партнера Любліна, який є студентською столицею Польщі і одним з найактивніших міжнародних партнерів Харкова в сфері молодіжної політики, туризму і культури», - зазначила депутат Харківської міської ради Ольга Чічіна.

З сьогоднішнього дня рейс Харків-Люблін курсуватиме щонеділі по понеділках і четвергах.

Також Ольга Чічіна зазначила, що нове авіасполучення з Любліном дуже актуальне в рамках активної співпраці двох міст. За її словами, минулого тижня 12 харківських студентів були відібрані на два періоди волонтаріату в рамках Європейської волонтерської системи до Любліна. З липня по серпень харків'яни братимуть участь в організації та обслуговуванні великих культурних фестивалів Любліна - «Карнавалі циркачів» та «Ягеллонського ярмарку», а у вересні - у Фестивалі легенд і Конгресі ініціатив Східної Європи.

Нагадаємо, 23 серпня 2017 року у Харкові було підписано з Любліном договір міжмуніципального співробітництва, який передбачає співробітництво в молодіжній політиці, в сфері підтримки культурної спадщини та студентських стартапів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини