Віадук біля «Київської» розвантажить частину міста від пробок
30 грудня 2020 15:41 Інфраструктура
Віадук біля «Київської» розвантажить частину міста від пробок Віадук, який буде побудований на перетині вулиць Матюшенка та Шевченка в районі станції метро «Київська», дозволить знизити кількість заторів у місті.

Про це сьогодні, 30 грудня, повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов.

За його словами, в місті вперше реалізується такий проєкт.

«Це буде життєво важливою артерією для міста Харкова. Можна буде безперешкодно їздити вулицями Шевченка, Матюшенка. Віадук дозволить розвантажити місто, зокрема - Салтівку і центр. Щоб усунути пробки, і був необхідний цей новий проєкт», - повідомив Ігор Терехов.

Крім того, за його словами, заплановано реконструкцію вул. Весніна, що дасть можливість безперешкодного проїзду транспорту в годину пік.

Ігорь Терехов зазначив, що проєктування і підготовчі роботи планується вести паралелельно. Термін будівництва - близько року. Вартість робіт буде відкрита і прозора.

Також він повідомив, що наступного року планується завершити реконструкцію пр. Московського, де виконують великий комплекс робіт - перекладку мереж, розширення смуг, заміну асфальтного покриття.

Нагадаємо, що сьогодні на сесії Харківської міської ради було представлено відео з візуалізацією багатоярусної дороги в районі супермаркету «Рост» (ст. М. «Київська»).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини