Великий бізнес сплатив до місцевого бюджету майже 600 млн грн податків
21 липня 2017 11:20 Бюджет
Великий бізнес сплатив до місцевого бюджету майже 600 млн грн податків Клієнти Харківського управління Офісу великих платників податків за шість місяців 2017 року сплатили до місцевого бюджету близько 580 млн грн податків.

За словами в.о. начальника Харківського управління Тетяни Самойленко, в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року сплата в місцеву казну зросла більш ніж на 100 млн грн (21%). Зокрема, надходження від великих підприємств збільшилися за рахунок приросту сплати податку на доходи фізосіб (на 15,2%), податку на нерухоме майно, крім земельної ділянки (на 35,7%), в 1,6 раза збільшилися надходження плати за землю, втричі зросла сплата податку на прибуток підприємств.

У червні від великих підприємств до місцевого бюджету надійшло 94 млн грн платежів, що на 21 млн грн більше червня минулого року.

Найбільші суми до місцевого бюджету сплатили КП «Харківські теплові мережі», ТОВ «Пларіум Юкрейн», ПАТ «Турбоатом», АК «Харківобленерго», ПАТ «Світло шахтаря», ДП «Завод «Електроважмаш».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини