В Індустріальному районі вшановували кращих учнів та педагогів
30 травня 2019 12:09 Освіта
В Індустріальному районі вшановували кращих учнів та педагогів Свято «Освіта року», в рамках якого відбулося нагородження кращих учнів та вчителів року, пройшов 29 травня на базі Харківської загальноосвітної школи №157.

У заході взяли участь голова Адміністрації Індустріального району Ольга Вельможна, депутати Харківської міської та обласної рад, а також вчителі, учасники і переможці всеукраїнських, обласних, міських і районних конкурсів та олімпіад.

Ольга Вельможна привітала всіх присутніх з досягненнями і побажала успіхів у новому навчальному році.

«Я щиро дякую батькам і вчителям, які доклали усіх зусиль до досягнення цих перемог, усім, кому не байдужий розвиток потенціалу нашої юної молоді. Бажаю юним школярам подальших успіхів, щоб обраний шлях був радісним і світлим», - зазначила глава району.

Переможцям і лауреатам конкурсів вручили грамоти та подяки Адміністрації Індустріального району, грамоти районного управління освіти, статуетки «Тріумф освіти-2019» і подарунки.

Завершилося свято концертом за участю музичних та танцювальних колективів району.

Зазначимо, свято пройшло під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса, за ініціативою Адміністрації Індустріального району та за підтримки депутатів обласної та міської рад.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини