В Індустріальному районі відзначили День рятувальника
14 вересня 2018 16:05 Суспільство
В Індустріальному районі відзначили День рятувальника Прийом з нагоди Дня рятувальника пройшов сьогодні, 14 вересня, в Адміністрації Індустріального району.

У заході взяли участь голова районної адміністрації Ольга Вельможна і співробітники районного підрозділу ГУ ДСНС України в Харківській області.

Присутніх з професійним святом привітала голова району. «Є така професія - рятувати людей! Простягати їм руку допомоги в найважчій, а іноді і безвихідній ситуації. Рятувальник - чи може бути більш важлива робота на світі?  Ви - надійний щит між людиною, що потрапили в біду, і самою бідою. Бог дає людині життя, а ви не даєте їй обірватися передчасно. Будьте ж завжди в доброму здоров'ї! Нехай серце залишається добрим і жалісливим. Бажаю вам великого успіху у вашій нелегкій справі», - звернулася до рятувальників Ольга Вельможна.

За високий професіоналізм при виконанні завдань та з нагоди Дня рятувальника присутніх нагородили Почесними грамотами Адміністрації Індустріального району та подарунками. Завершився захід святковим концертом.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини