В Індустріальному районі пройшов конкурс стройової пісні
07 грудня 2017 12:40 Освіта
В Індустріальному районі пройшов конкурс стройової пісні

Конкурс проводиться з ініціативи Адміністрації Індустріального району. Основною метою заходу є формування у молоді високої соціальної активності та патріотизму, вірності Україні, готовності до захисту своєї Батьківщини.

У конкурсі-огляді взяли участь 18 команд учнів 6-7 класів загальноосвітніх шкіл району. До складу журі конкурсу входили службовці Збройних Сил України, воїни АТО, представники Східного корпусу. Учасників конкурсу та гостей від імені голови адміністрації Ольги Вельможної привітала її заступник Олена Великанова. «Ви - наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких - в ваших надійних, сильних руках. Тож прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів».

В ході конкурсу-огляду школярі продемонстрували хороші навички стройового кроку і виконання пісні, узгодженості при виконанні стройових прийомів.

За підсумками конкурсу, призові місця вибороли команди шкіл № 168, 118 і 155. Переможці та призери отримали грамоти голови адміністрації району та святкові торти. Команді школи №168, яка завоювала І місце, вручили перехідний кубок.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини