В Індустріальному районі привели до ладу парки і сквери
24 жовтня 2016 10:47 Екологія
В Індустріальному районі привели до ладу парки і сквери Суботник в місцях масового відпочинку пройшов 22 жовтня в Індустріальному районі.

Так, співробітники адміністрації району, управління праці та соціального захисту спільно з працівниками парку ім. Маяковського прибрали від листя і сміття територію парку і скверу біля БК ХТЗ.

Співробітники управління освіти протягом тижня збирали листя в скверах біля братської могили по вул. Луї Пастера, біля районного суду і на території Олександрівського скверу, а працівники СКП «Харківзеленбуд» під час суботника завантажили і вивезли це листя.

Працівники КП «Харківблагоустрій» кронували дерева, подрібнили і вивезли гілки на території зеленої зони, прилеглої до будинків по вул. Роганській, 11 та 13. Працівники КП «Шляхрембуд» виконали поточний ремонт проїжджої частини на вул. Шариковій і вул. Генерала Момота.

Всього в суботнику взяло участь 232 людини, було задіяно 11 од. техніки. Було очищено 7,5 га території парків і скверів, вивезено 126 куб. м листя і гілок.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини