Управління соціального захисту починають проводити прийом громадян
17 травня 2022 21:40 Суспільство
Управління соціального захисту починають проводити прийом громадян Управління соціального захисту населення міста Харкова у середу, 18 травня, починають прийом громадян за попереднім записом.

Харків’яни можуть звертатися за отриманням близько 30 послуг, серед яких - оформлення і видача довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, призначення щомісячної адресної грошової допомоги ВПО, призначення одноразової натуральної допомоги або грошової компенсації вартості  «пакунка малюка», внесення до списків окремих категорій громадян, які мають право на додаткові соціальні гарантії на оплату житлово-комунальних послуг, послуг зв’язку та з обслуговування домофонів, видача посвідчень ветеранам праці, учасникам війни, особам з інвалідністю внаслідок війни, постраждалим учасникам Революції Гідності, членам сім’ї загиблого ветерана війни та ін. Також надаватиметься послуга зі зміни реквізитів з виплати.

З повним переліком послуг можна ознайомитись тут. Поступово перелік буде розширений.

Загалом у районах працюватиме 183 фахівці, у т. ч. на прийомі - 83. Режим роботи - з 9:00 до 17:00 щодня, крім суботи та неділі. Список телефонів для попереднього запису по районах доступний за посиланням.

Крім того, весь перелік своїх послуг у «Прозорих офісах» Салтівського, Шевченківського та Київського районів надаватиме Пенсійний фонд України. З повним переліком можна ознайомитися тут

У «Прозорому офісі» Шевченківського та Київського районів прийом проводитимуть по вісім фахівців Пенсійного фонду, у Регіональному центрі послуг - десять фахівців. Прийом здійснюватиметься в порядку «живої» черги.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини