У зв'язку з марафоном «Визволення» на деяких вулицях зміниться рух транспорту
15 серпня 2018 15:22 Оперативна інформація
У зв'язку з марафоном «Визволення» на деяких вулицях зміниться рух транспорту Рух транспорту за маршрутом 33-го Міжнародного традиційного легкоатлетичного марафону «Визволення» та бігу по шосе буде заборонено з 7:00 до 15:00 19 серпня.

Рух буде зупинено за наступним маршрутом: вул. Новгородська, на ділянці від вул. Липової до вул. Динамівської, - вул. Динамівська, на ділянці від вул. Новгородської до вул. Трінклера, - в'їзд Трінклера - вул. Весніна, на ділянці від в'їзду Трінклера до вул. Сумської, - вул. Сумська, на ділянці від вул. Весніна до вул. Дерев'янка, - Білгородське шосе, на ділянці від вул. Дерев'янка до вул. Академіка Курчатова.

На цей період буде заборонено рух тролейбусів по вул. Сумській та Бєлгородському шосе - на ділянці від пр. Незалежності до вул. Академіка Проскури, по вул. Академіка Проскури, вул. Чкалова, вул. Лісопарковій та вул. Дерев'янка - на ділянці від Білгородського шосе до вул. Балакірєва. У зв'язку з цим рух тролейбусів буде організовано наступним чином:

тролейбус №2: розворотне коло «Пр. Перемоги» - пр. Перемоги - вул. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська - пл. Конституції;

тролейбус №12: вул. Клочківська - вул. 23 Серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - вул. Балакірєва - розворотне коло «Лікарня швидкої допомоги».

Крім того, 19 серпня не працюватиме платне паркування по вул. Весніна: від вул. Сумської до в'їзду Трінклера.

Також з 7:00 до 15:00 зміняться маршрути низки автобусів, інформацію про які можна дізнатися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини