У зруйнованому на Холодній Горі будинку можна відновити теплопостачання
22 травня 2022 09:53 ЖКГ
У зруйнованому на Холодній Горі будинку можна відновити теплопостачання Фахівці районної філії КП «Харківські теплові мережі» обстежили розбитий ворожими обстрілами будинок на Холодній Горі.

Як повідомили на підприємстві, три під'їзди лишилися неушкодженими, а комунікації четвертого, у який поцілила  авіабомба, вирішили відсікти. 

Фахівці Холодногірської філії КП «ХТМ» виявили, що теплова рамка у підвалі та стояки цілі, а головною проблемою виявились чавунні радіатори у квартирах.

«У будинку - п'ять поверхів та чотири під'їзди, по 20 квартир у кожному. 90% радіаторів виявилися пошкодженими. Крихкий чавун не витримав морозу», - зазначили на підприємстві. 

Начальник Холодногірської філії КП «Харківські теплові мережі» Віталій Кальницький повідомив, що дані обстеження будуть надані КП «Житлокомсервіс» для подальшого вирішення проблеми.

У КП «ХТМ» зазначили, що будинки, які постраждали від обстрілів, оглядають виїзні комісії у складі співробітників комунальних служб та представників місцевої влади. Фахівців тепломереж мають оцінити стан комунікацій  і  здатність будинків прийняти  теплоносій.

«Щодо джерел теплопостачання рішення  приймають самі теплоенергетики:  або ремонт та відновлення, або реконструкція з нуля», - зазначили на підприємстві.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини