У жовтні в Харкові пройде «Kharkiv Fashion 2019»
15 липня 2019 15:45 Культура
У жовтні в Харкові пройде «Kharkiv Fashion 2019» Новий сезон «Kharkiv Fashion 2019» пройде з 11 по 12 жовтня на Арт-заводі «Механіка».

Осінній «Kharkiv Fashion» стане майданчиком, на якому дебютує перше в Україні інклюзивне модельне агентство, буде представлений проект для дівчат з пишними формами «Велика краса країни», а також відбудеться презентація першої колекції народної артистки України Ольги Сумської у співпраці з харківським брендом «MaKha».

Як повідомила начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська, новий сезон проекту буде унікальним.

«Харків - це місто, яке надихає, місто можливостей і втілення будь-якої мрії в реальність. Таким втіленням мрії стане презентація колекції найкрасивішої української актриси Ольги Сумської, про яку вона мріяла все життя. Також ми сподіваємося, що нашим проектом для жінок з пишними формами надихнуться багато хто, і це стане для них поштовхом для реалізації нових цілей», - зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.

Також традиційно на гостей чекають покази українських дизайнерів, модельєрів з Італії, ОАЕ. Спеціальними гостями стануть представники «International Fashion Week Dubai».

Крім того, в рамках «Kharkiv Fashion» пройдуть навчальні тренінги топ-спікерів у сфері модної індустрії, зустрічі зі студентами профільних навчальних закладів, виробниками і дизайнерами, відбудеться презентація фірмового мерча «Харківське - це модно» від Харківського кластера легкої промисловості та дизайну.

Протягом двох днів працюватиме дизайн-маркет від провідних виробників одягу.

Проект «Kharkiv Fashion» організований управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів за ініціативою Харківського кластера легкої промисловості та дизайну під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини