У юридичному університеті імені Ярослава Мудрого вшановували першокурсників
01 вересня 2015 15:23 Освіта
У юридичному університеті імені Ярослава Мудрого вшановували першокурсників Урочисті збори першокурсників та ректорату Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого пройшли сьогодні, 1 вересня, у Палаці студентів вишу.

Секретар Харківської міської ради Олександр Новак від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса та депутатського корпусу привітав першокурсників із початком навчального року. Він подякував усім, хто обрав для продовження навчання місто Харків.

«Сьогоднішній Харків - це дійсно мирне і спокійне місто, яке продовжує розвиватися в цей непростий для країни час. Ви обрали важливу і відповідальну професію юриста. Упевнений, що завдяки науково-педагогічному потенціалу університету та його матеріально-технічній базі ви отримаєте гідну освіту. Для цього лише необхідно ваше бажання і прагнення. Мине небагато часу, і ви поповните лави випускників університету, яким пишається Харків і Україна», - зазначив Олександр Новак.

Він нагадав, що Харків - молодіжне місто, в якому навчається понад 200 тис. студентів. За його словами, міська влада приділяє молоді особливу увагу: в місті працюють молодіжні програми, проходить чимало молодіжних заходів.

Ректор НЮУ ім. Ярослава Мудрого Василь Тацій розповів першокурсникам про традиції та заслуги університету, а також про можливості в плані навчання та саморозвитку. Він підкреслив, що університет має великий вплив на питання державотворення.

«Нам уже більше 210 років. За цей час у нашому виші склалися потужні наукові школи, накопичився величезний педагогічний і юридичний досвід, сформувалася потужна матеріально-технічна база. Наш науково-педагогічний потенціал дозволяє реально впливати на будівництво в країні правової держави. Підготовка практично кожного законопроекту не обходиться без нашої участі. Я дуже хочу, щоб через п'ять з половиною років всі ви отримали диплом магістрів і стали працювати на відповідальних посадах у нашій країні. Так, не всі виявляються готові до такого, але це залежить не від нас, а тільки від вас, від вашого старання і прагнення досягти успіху», - зазначив Василь Тацій.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини