У Центрі поводження з тваринами пройшов День відкритих дверей
19 серпня 2019 17:46 Суспільство
У Центрі поводження з тваринами пройшов День відкритих дверей Свято, присвячене Міжнародному дню захисту безпритульних тварин, відбулося 18 серпня в КП «Центр поводження з тваринами».

Захід відвідали близько 100 осіб, в тому числі випускники школи волонтерів, співробітники поліції і жителі міста. Гості свята мали змогу ближче познайомитися з чотирилапими мешканцями притулку, вигуляти їх і навіть прихистити когось із вихованців.

Крім того, всі бажаючі змогли взяти участь у майстер-класах і в вікторині, а також виграти близько 60 кг корму для тварин, що утримуються в центрі.

«Ми сподіваємося, що ще не раз побачимо усіх вас у нашому притулку: на вигулах і різних заходах, присвячених популяризації гуманного ставлення до тварин. Чим більше нас буде, тим вища ймовірність, що нас помітять і почують. Уявіть: якщо хоча б один з десяти чоловік, які вирішили завести собаку або кішку, візьме тварину не з розплідника, а з притулку, наскільки більше щасливих доль стане в цьому світі!» - зазначили співробітники центру.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини