У суботу відбудеться відкриття першого в Україні інклюзивного модельного агентства
19 липня 2019 11:12 Суспільство
У суботу відбудеться відкриття першого в Україні інклюзивного модельного агентства Презентація Школи моделей першого в Україні інклюзивного модельного агентства відбудеться у суботу, 20 липня, на майданчику перед Харківським національним академічним театром опери та балету імені М. В. Лисенка (вул. Сумська, 25).

За словами віце-президента громадської організації «Креавіта» Олени Шингарьової, у ході кастингу журі обрало 30 учасників з 50 кандидатів, які пройдуть навчання.

«Це перша в Україні школа, яка готуватиме професійних моделей з інвалідністю для участі у показах і фотосесіях. Протягом трьох місяців учасники проекту будуть освоювати навички дефіле, фотопозування, візажу, стилістики. Також вони дізнаються основи дієтології, ораторського мистецтва, акторської майстерності та самопрезентації, познайомляться з історією моди і стилю», - зазначила Олена Шингарьова.

У школі викладатимуть імідж-дизайнер Олена Шушляпіна, викладач з дефіле і фотопозування Анна Нещерет, візажист Долорес Кобзєва, дизайнер жіночого одягу Олександр Бевзюк, викладач сценічного руху і пластики Армен Калоян, продюсер і режисер театру «Арабески» Світлана Олешко, стиліст Олена Зуб.

Спеціальним гостем в честь відкриття школи інклюзивного модельного агентства стане перша українська професійна модель, переможець конкурсу краси серед дівчат на інвалідних візках «Краса без обмежень 2016» Оксана Кононець.

Початок заходу - о 12:00.

Нагадаємо, що проект «Інклюзивна мода як засіб просування інклюзії та толерантності в місті Харкові» став одним з десяти переможців Міського конкурсу інноваційно-інвестиційних та іміджевих проектів. Також в конкурсі перемогли проекти «Старий цирк Грікке», «Харків - місто стартапів», «Мій улюблений український Харків» та ін. На реалізацію проектів-переможців будуть виділені муніципальні гранти в розмірі від 40 до 165 тис. грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини