У Слобідському районі завершили підготовку комунікацій до зими
14 жовтня 2022 13:49 ЖКГ
У Слобідському районі завершили підготовку комунікацій до зими Бригади дільниці Cлобідського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» завершили підготовку комунікацій до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Як повідомили в КП «Харківводоканал», також бригади щодня виконують понад 50 заявок, що надходять від харків'ян.

Начальник районної дільниці Михайло Семененко зазначив, що значний обсяг ремонтних робіт, зокрема, було виконано у будинках на вул. Дизельній (заміна 25 м внутрішньобудинкової системи холодного водопостачання), пр. Героїв Харкова (заміна 15 м системи водопостачання) та пр. Героїв Харкова (заміна 16 м системи водовідведення).

«Надійна робота та технічний стан внутрішньобудинкових систем контролюється. Це першочергова заслуга нашого колективу: майстра Євгена Бороха, слюсарів-сантехніків Віктора Слуцького, Юрія Михайленка та зварювальника Олександра Редька. За потреби надаємо всебічну допомогу в усуненні аварій на комунікаціях. Також через безперервну російську агресію бригади завжди готові до роботи в екстремальних умовах. Щодо заявок, то доречно нагадати харків'янам про те, щоб вони використовували раковини та унітази за призначенням. Тоді час, витрачений на прочистку забитих каналізаційних комунікацій, ремонтники використовуватимуть на важливі виробничі завдання», - наголосив Михайло Семененко.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини