У Слобідському районі вшановували соціальних працівників
31 жовтня 2019 15:17 Місто
У Слобідському районі вшановували соціальних працівників Святкова зустріч районного активу, присвячена Дню працівника соціальної сфери, відбулася 31 жовтня в Адміністрації Слобідського району.

З професійним святом працівників соціальної сфери привітали заступник голови райадміністрації з організаційних питань Світлана Лещенко та депутати. Вони подякували всім присутнім за їхню працю і професіоналізм, побажали їм щастя, благополуччя і успіхів в їх нелегкій професії.

Одинадцять кращих працівників управління праці та соціального захисту, служби у справах дітей, товариства інвалідів Слобідського району були нагороджені почесними грамотами Адміністрації Слобідського району, квітами та пам'ятними подарунками.

Крім того, нагороди і подарунки від депутатів отримали 15 кращих працівників управління праці та соціального захисту населення, Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, територіального центру надання соціальних послуг Слобідського району.

Привітання, вручення грамот та подарунків супроводжувалося яскравими і барвистими виступами вокалістів і творчих колективів Фонду обдарованих дітей.

Урочиста зустріч завершилася святковим частуванням.

Довідка. День працівників соціальної сфери України відзначається в першу неділю листопада, згідно з Указом Президента України від 13 квітня 1999 року. У цей день прийнято вшановувати і дякувати соціальним працівникам за їхню самовіддану працю, високий професіоналізм та готовність допомогти кожному. Об'єктами уваги соціальних служб є учасники та інваліди Другої світової війни, учасники локальних воєн, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, малозабезпечені громадяни, люди з інвалідністю, матері-одиначки, пенсіонери, а також тимчасово переміщені особи із зони проведення АТО, учасники АТО і члени їхніх сімей та ін.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини