У Слобідському районі відбулося свято першого дзвоника
02 вересня 2019 15:31 Освіта
У Слобідському районі відбулося свято першого дзвоника Святкові заходи, присвячені початку нового навчального року, пройшли сьогодні, 2 вересня, у школах Слобідського району.

Перший дзвоник пролунав для понад 1800 першокласників. З Днем знань дітей привітали представники Адміністрації Слобідського району, представники громадськості, ветеранських організацій, депутати.

Заступник голови Адміністрації Слобідського району Денис Дорожкін відвідав гімназію №83. Він подякував вчителям і побажав удачі старшокласникам.

«Знаю, з яким хвилюванням ви всі прийшли на це свято. Спасибі вчителям. Ваша роль у житті кожного учня - величезна. Ви вчите дітей не тільки математиці або хімії, але і мистецтву жити. Здоров'я вам і нових творчих успіхів. Дорогі випускники! Бажаю вам щастя, мирного неба над головою, удачі у всіх починаннях. Не бійтеся труднощів - вони допоможуть вам виховати твердість характеру. Зі святом, дорогі школярі, вчителі та батьки!» - сказав Денис Дорожкін.

Також святкова лінійка пройшла у Харківському вищому професійному училищі №6. У заході взяли участь заступник голови Слобідської адміністрації Світлана Лещенко, представники заводів «Світло шахтаря», «Турбоатом», заводу ім. Малишева.

Світлана Лещенко побажала учням цікавого навчального року. «Щиро вітаю з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається цікавий і водночас нелегкий шлях до звершень, самостійного життя. Бажаю всім учням підкорити нові вершини, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети», - сказала Світлана Лещенко.

Також з нагоди початку нового навчального року в Харківському технічному ліцеї №173 пройшла квест-подорож «Україна об'єднує дітей». 

Нагадаємо, що сьогодні в школи Харкова пішли 14 тис. першачків, усього у новому навчальному році навчатимуться 131 тис. дітей.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини