У Слобідському районі пройшли суботники
07 серпня 2017 10:37 Екологія
У Слобідському районі пройшли суботники У Слобідському районі очистили від сміття безгоспні території біля багатоповерхових будинків і в приватному секторі.

Представники райадміністрації і робочі компанії «СПО» покосили траву і прибрали сміття на безгоспній території біля будинку по пр. Героїв Сталінграда, 140. Всього було прибрано і вивезено близько 12 куб. м сміття.

Таке ж санітарне прибирання провели на вул. Ньютона (від пр. Героїв Сталінграда до пр. Льва Ландау). До співробітників райадміністрації і компанії «СПО» приєдналися представники районного управління освіти, гаражних кооперативів і ВАТ «Трест «Житлобуд-1». Разом вони привели до ладу одну з основних вулиць району. Під час прибирання викосили траву, вирубили поросль чагарників і прибрали сміття.

У приватному секторі Слобідського району суботники пройшли на безгоспній території на вул. Малишева, 63, у пров. Стрілковому, 35, а також на дитячих майданчиках у пров. Орловському, 5, на вул. Аскольдівській, 95 і вул. Яра, 5. На прибирання вийшли 150 осіб - жителі приватного сектора, робочі КП «Благоустрій». Вони зібрали близько 40 куб. м листя, гілок і покосили близько 1 тис. кв. м трави і порослі.

В Адміністрації Слобідського району зазначили, що завдяки кожному такому суботнику у харків'ян з'являється ще більше місць, де чисто, затишно, де вони можуть відпочити, пограти з дітьми або зайнятися спортом.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини