У Слобідському районі оперативно відновлюють подачу води
28 липня 2022 12:38 ЖКГ
У Слобідському районі оперативно відновлюють подачу води Бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» продовжують оперативно відновлювати подачу води у районах міста.
Як повідомили у КП «Харківводоканал», за минулу добу робітники усунули сім аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання та привели до ладу вісім оглядових колодязів з заміною запірно-регулювальної арматури. Зокрема, у Слобідському районі бригади ліквідували складну аварійну ситуацію на ділянці водоводу діаметром 400 мм по пр. Льва Ландау.

Як повідомив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Слобідського району КП «Харківводоканал» Олексій Мацюк, цей трубопровід забезпечує водопостачанням не лише жителів району, а й важливі соціальні об'єкти.

«Оперативно виявивши серйозні пошкодження, дійшли висновку, що ремонтні роботи слід проводити лише з відключенням водопостачання. Тому комплекс запланованих заходів щодо усунення аварії виконали оперативно та у найкоротші терміни відновили подачу води. Також обов'язково привели до ладу територію», - зазначив Олексій Мацюк.

Сьогодні, 28 липня, ремонтники взяли в роботу дев'ять пошкоджених ділянок трубопроводів.


Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини