У Слобідському районі ліквідували понад 200 пошкоджень на водоводах
29 грудня 2022 12:15 ЖКГ
У Слобідському районі ліквідували понад 200 пошкоджень на водоводах Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Слобідського району КП «Харківводоканал» з початку року усунули 222 пошкодження на ділянках трубопроводів холодного водопостачання.
Як повідомив сьогодні, 29 грудня, начальник районної служби Олексій Мацюк, також цього року ремонтники привели до ладу 195 оглядових колодязів і капітально відремонтували 40 водорозбірних колонок.

«Цього складного року працюємо в режимі підвищеної готовності, щоб негайно реагувати на аварійні ситуації, які виникають на об'єктах водопровідного господарства. Зокрема, вчора ліквідували два пошкодження на магістралях діаметром 200 мм вулицями Ньютона та Ковтуна. У першому випадку сталась досить серйозна аварія, але водопостачання харків'янам відновили оперативно. Після завершення ремонтних робіт території привели до ладу», - поінформував Олексій Мацюк.

Напередодні бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» усунули 10 пошкоджень на водоводах та облаштували 7 оглядових колодязів. Сьогодні ремонтники розпочали відновлювальні роботи на 19 пошкоджених ділянках водоводів.

Інформацію про аварійні ситуації приймають за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини