У сквері імені Сафарова посадили сакури і відновлять футбольне поле
25 квітня 2021 15:28 ЖКГ
У сквері імені Сафарова посадили сакури і відновлять футбольне поле Систему поливу планується облаштувати для футбольного поля у сквері імені Ф. Сафарова у Новобаварському районі.

Про це сьогодні, 25 квітня, повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, який разом з молоддю посадив в парку дерева.

За його словами, раніше на цьому полі проходили великі матчі, а зараз через нерівній грунт грати там травмонебезпечно.

«Я тут грав і судив матчі свого часу. Це одне з унікальних полів міста, тому що тут є природний дренаж і дуже швидко відходить вода. Я сьогодні розмовляв з керівництвом ДЮСШ, тренерським складом, які дуже захоплені роботою, і ми домовилися про те, що зробимо не штучне, а трав'яне поле. Діти повинні грати на трав'яних полях, це інший футбол. Подивимося, як тут підвести систему поливу», - зазначив Ігор Терехов.

Також він повідомив, що у сквері імені Сафарова на прохання місцевих жителів встановлять додаткові гойдалки та тренажери. За словами Ігоря Терехова, на жаль, частина з них стала непридатною для використання, тому що вночі  на майданчиках деякі елементи крадуть або розбивають.

Для озеленення території скверу Ігор Терехов, представники Молодіжної ради при Харківському міському голові та КУ «Офіс реформ Харкова» висадили понад 50 дерев - 12 кленів, 20 беріз і 20 сакур.

«Чудово, коли ми разом з молоддю робимо наше місто красивим, доглянутим і зеленим. Вітаю всіх харків'ян з Вербною Неділею!» - зазначив секретар міської ради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини