У Шевченківському районі готуються до опалювального сезону
22 червня 2017 18:07 ЖКГ
У Шевченківському районі готуються до опалювального сезону Засідання районного штабу з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років пройшло сьогодні, 22 червня, в малій залі Харківської міської ради.

Засідання за участю заступників міського голови, керівництва Адміністрації Шевченківського району, керівників департаментів та управлінь, їхніх районних підрозділів провів перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

Як повідомив голова Адміністрації Шевченківського району Володимир Котковський, з 660 будинків комунальної форми власності комплексно до нового опалювального сезону готові 278. За інформацією в.о. директора КП «Жилкомсервіс» Владислава Бабенка, в житловому фонді почалися роботи з закриття контурів, з очищення горищ і підвалів від сміття. Також триває підготовка до зими в будинках ЖК, ЖБК та ОСББ, відомчих гуртожитках.

Ігор Терехов доручив директорам комунальних підприємств, які допускають невеликі відставання від графіка в підготовці до опалювального сезону, прискорити роботи і найближчим часом розібратися в ситуації із затопленням підвалів за шістьма адресами в Шевченківському районі.

Як повідомили директори департаментів, в даний час ремонтні роботи також ведуться в школах, дитсадках, лікарнях, клубах за місцем проживання, установах культури, де проходить підготовка до опалювального сезону.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини