У селищі Жихор розвивають інфраструктуру
20 жовтня 2020 18:59 Інфраструктура
У селищі Жихор розвивають інфраструктуру У сел. Жихор Основ'янського району ремонтують дороги і планують пустити туди новий тролейбусний маршрут.

Сьогодні, 20 жовтня, селище відвідав перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

За його словами, у селищі, зокрема, виконали ремонт вул. Кар'єрної. Раніше з цим та іншими проханнями до Харківського міського голови Геннадія Кернеса звернулися місцеві жителі.

«На зустрічі ми обговорювали будівництво нової дороги, і сьогодні вона побудована зовсім за новим методом, тому що тут піщана основа. Це перший такий пробний варіант, але він себе виправдав. Ступінь надійності асфальту дуже висока», - повідомив Ігор Терехов.

Крім того, сьогодні місцеві жителі попросили першого віце-мера посприяти в тому, щоб обмежили швидкість руху по вулиці, і він пообіцяв, що буде встановлений відповідний дорожній знак.

Ігор Терехов повідомив, що наступного року планується відремонтувати дорогу до храму. Крім того, у Жихор почнуть курсувати нові тролейбуси з автономним ходом. Маршрут запустять після Північної Салтівки. 

«Було обіцяно запустити маршрут тролейбуса. Днями нові тролейбуси почнуть курсувати на Північну Салтівку, наступним етапом буде селище Жихор, а потім - П'ятихатки. Наше завдання - благоустрій Жихоря, ремонти, відкриття нових груп у дитячих садках. Все, про що просять жителі, буде зроблено», - підкреслив Ігор Терехов.

Нагадаємо, що раніше у сел. Жихор виконали капітальний ремонт вул. Тернопільської.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини