У Саржиному яру відсвяткують Івана Купала
03 липня 2015 15:28 Культура
У Саржиному яру відсвяткують Івана Купала Етно-фестиваль, присвячений святу Івана Купала, пройде 6 липня в Саржиному яру.

У програмі заходу - молодіжний квест «У пошуках папороті», майстер-класи з плетіння вінків з різних матеріалів, виготовлення ляльок-мотанок, концертна програма в етно-стилі (виступи вокальних та танцювальних виконавців і колективів). Також учасників свята чекають вікторини, хороводи, ворожіння. Всіх розважатимуть аніматори. Крім того, всі бажаючі зможуть запустити свій купальський вінок і взяти участь у конкурсах на «Кращий костюм» і «Заплети вінок», переможці яких отримають призи.

Харків'ян запрошують прийти на святкування Івана Купала в національних українських костюмах.

У святкуванні також візьмуть участь заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов, директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко і голова Адміністрації Дзержинського району Володимир Котковський.

Початок свята - о 19:00.

Організатори - Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту, Харківський міський центр дозвілля молоді за підтримки Адміністрації Дзержинського району, школа лідерства «МОСТ», громадська організація «Нові рубежі».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини