У парку Горького для підлітків проведуть профілактичний квест
12 жовтня 2017 10:53 Суспільство
У парку Горького для підлітків проведуть профілактичний квест Спортивно-профілактичний квест для підлітків і молоді «Радість життя», приурочений до Дня Захисника України, відбудеться 13 жовтня в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

За словами організаторів, мета квесту - формування свідомого ставлення до власного життя і здоров'я молодих людей, а також профілактика ризикованої поведінки.

Молоді люди зможуть взяти участь в командному квесті, де потрібно буде швидко рухатися по визначених маршрутах парку і відповідати на питання про права дітей, профілактику залежностей, профілактику ВІЛ-інфекції та ін. Крім того, бажаючі отримають можливість пройти експрес-тест на ВІЛ і отримати консультацію фахівців з питань профілактики і діагностики ВІЛ, попрактикуватися в наданні першої екстреної допомоги.

В рамках заходу виступлять спортсмени-воркаутери клубу «Торсіон».

Початок заходу - о 13:00.

Місце проведення - спортивний майданчик Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького.

Організатор заходу - Благодійна організація «Харківський благодійний фонд «Парус» за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації, Управління превентивної діяльності ГУ Нацполіціі в Харківській області, Товариства Червоного Хреста та інших організацій.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини