У Немишлянському районі привітали соціальних працівників
01 листопада 2019 11:21 Місто
У Немишлянському районі привітали соціальних працівників День працівника соціальної сфери відзначили у Немишлянському районі.

Захід пройшов 31 жовтня в Адміністрації Немишлянського району. Соціальних працівників привітала голова районної адміністрації Тетяна Топчій.

Вона зазначила, що люди, які працюють у цій сфері, щодня піклуються, підтримують і допомагають усім, хто опинився у складній життєвій ситуації. Їхня праця не завжди помітна, але дуже важлива, сповнена душевного тепла, співчуття і любові. Вона подякувала соціальним працівникам за щоденну клопітку роботу, побажала щастя та благополуччя. Кращим з них вручили грамоти та подяки Адміністрації Немишлянського району.

Після церемонії нагородження пройшов невеликий концерт, який підготували викладачі дитячої музичної школи № 12 та школи мистецтв №7.

Зазначимо, що День соціального працівника України заснований Указом Президента від 13 квітня 1999 року. Свято відзначається щорічно у першу неділю листопада. Працівники соціальної сфери - це співробітники управлінь праці та соціального захисту, Пенсійного фонду, територіальних центрів надання соціальних послуг та ін. Вони надають допомогу ветеранам, одиноким громадянам, учасникам АТО і членам їхніх сімей, багатодітним сім'ям та людям інших пільгових категорій.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини