У місті відремонтували 17 шкільних стадіонів
03 жовтня 2018 14:49 Спорт
У місті відремонтували 17 шкільних стадіонів 17 шкільних стадіонів після капітального ремонту відкриті цього року в Харкові.

Про це сьогодні, 3 жовтня, на нараді з підготовки міста до роботи в опалювальний період 2018-2019 років повідомив заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко.

За його словами, ще в чотирьох стадіонах тривають ремонтні роботи, які повинні завершитися до 15 жовтня. Всього до кінця року в Харкові планується відкрити 26 оновлених стадіонів, 5 з яких - у дитячих садках.

Також в ході наради було піднято питання про обслуговування нових шкільних стадіонів. Перший заступник міського голови Ігор Терехов зазначив, що цю роботу повинні взяти на себе комунальні служби.

«Є питання з приводу гарантійного обслуговування та гарантійного ремонту цих стадіонів. Сьогодні в Харкові вже багато нових стадіонів, і якщо прибирати їх територію можна силами персоналу шкіл, то обслуговувати і ремонтувати їх повинно міське комунальне підприємство», - підкреслив перший віце-мер.

Також Костянтин Лобойченко повідомив, що в низці спортивних шкіл і установ міста були проведені масштабні ремонтні роботи. Зокрема, в ДЮСШ №7 виконали капітальний ремонт фасаду будівлі, а в Палаці спорту відремонтовано систему пожежогасіння.

Комплекс ремонтних робіт був проведений і в спортивній школі «Восток»: відремонтовано покрівлю та утеплено фасад будівлі, проведено капітальний ремонт приміщень та залу боксу. Триває реконструкція Міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з водних видів спорту Яни Клочкової.

«У школі вже закінчений ремонт приміщень. Триває реконструкція великої чаші басейну. Всі роботи планувалося завершити до 1 жовтня, але в процесі були розгорнуті більш комплексні роботи, зокрема, паралельно з реконструкцією басейну ми ремонтуємо спортивні зали школи. У зв'язку з цим ми продовжили термін здачі робіт ще на кілька тижнів», - повідомив Костянтин Лобойченко. Планується, що заняття в СДЮСШ Яни Клочкової почнуться вже з 1 листопада.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини