У місті стартував конкурс інноваційно-інвестиційних та іміджевих проектів
28 березня 2019 16:26 Місто
У місті стартував конкурс інноваційно-інвестиційних та іміджевих проектів Оголошено прийом заявок на Міський конкурс інноваційно-інвестиційних та іміджевих проектів.

Положення про організацію та проведення конкурсу і склад його експертної ради були затверджені 27 березня на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.

У конкурсі можуть взяти участь неполітичні, неприбуткові, нерелігійні громадські об'єднання та благодійні організації.

Конкурс пройде в двох категоріях: «міні-проекти» (плановий обсяг фінансування з міського бюджету - до 100 тис. грн) та «великі проекти» (обсяг фінансування - від 100 до 200 тис. грн).

Проекти можуть стосуватися проведення національних, міжнародних форумів, конгресів, виставок, фестивалів, конкурсів; заходів, спрямованих на удосконалення міської інфраструктури, підвищення інноваційної, інвестиційної привабливості міста, його позитивного іміджу на різних рівнях.

Як зазначила начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради Вікторія Грецька-Миргородська, конкурс покликаний активізувати суспільно корисний рух в місті Харкові, залучити громадські організації до вирішення питань соціального, економічного, культурного розвитку міста, створювати сприятливі умови для діяльності в Харкові міжнародних і національних інвесторів.

За умовою конкурсу, організація, яка бажає взяти в ньому участь, повинна бути зареєстрована і мати статус юридичної особи. У категорії «міні-проекти» можуть брати участь організації з будь-яким строком реєстрації, в категорії «великі проекти» - організації, зареєстровані не менше ніж за два роки до дати оголошення конкурсу. Громадська організація може подати на конкурс не більше однієї проектної заявки в кожній з категорій, в тому числі в складі спільних проектів.

Комплекти конкурсної документації приймаються в Харківській міській раді за адресою: пл. Конституції, 7 (1 пов., каб. 11). Прийом заявок триватиме з 28 березня по 26 квітня.

Ознайомитися з умовами конкурсу можна на сайті управління.

Зазначимо, Міський конкурс інноваційно-інвестиційних та іміджевих проектів проводитиметься третій рік поспіль. Минулого року на розгляд експертної ради конкурсу надійшла 41 проектна заявка від 38 громадських організацій Харкова. Було визначено дев'ять переможців конкурсу, серед яких - БФ «Артдача» з театрально-дизайнерським фестивалем «Живи!», ГО «Центр розвитку «Майбутні генії» з сімейним фестивалем «МамоТатоФест», ГО «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв» з іміджевим відеопроектом «Харків - це звучить гордо!». У 2017 році в конкурсі взяли участь 35 громадських і благодійних організацій, які подали на розгляд експертної ради 37 проектів. Дев'ять кращих з них отримали гранти і були успішно реалізовані.

Всього в міському бюджеті на фінансування кращих проектів щорічно передбачено 1 млн грн. Конкурс організований і проводиться Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини