У місті продовжують ремонтувати дахи будинків
06 вересня 2017 13:19 ЖКГ
У місті продовжують ремонтувати дахи будинків Поточний ремонт м'якої покрівлі проводиться в житловому будинку на пр. Любові Малої, 2/1 у Новобаварському районі.

Як повідомив сьогодні, 6 вересня, директор КП «Харківспецбуд» Богдан Долина, ремонтні роботи проводяться у 1-му та 3-му під'їздах будинку. Раніше мешканці цих під'їздів скаржилися на течі в квартирах. Тиждень тому комунальники приступили до робіт, й завершать їх через півтора тижні. Всього в житловому будинку планують відремонтувати близько 400 кв. м покрівлі.

«Проблема була в тому, що на даху, в районі двох під'їздів, відійшли примикання до стін і вода потрапляла в квартири мешканців», - зазначив Богдан Долина.

За його словами, в рамках поточного ремонту на покрівлі також відремонтують 100 кв. м парапету, який буде обшитий оцинковкою і загорнений верхнім шаром руберойду. Також будуть обшиті і оброблені всі примикання до вентиляційних каналів.

Всього цього року у Новобаварському районі комунальники планують виконати поточний ремонт на 90 покрівлях загальною площею 5 тис. кв. м, з них - 56 шиферних і 34 м'які. На сьогоднішній день роботи виконані на половині об'єктів, на 17 дахах триває ремонт.

Також в районі виконають капітальний ремонт п'яти покрівель, дві з них вже готові.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини