У місті починається загальноміське весняне прибирання
17 березня 2021 18:44 Екологія
У місті починається загальноміське весняне прибирання План комплексних заходів щодо приведення в належний стан території Харкова навесні 2021 року був затверджений сьогодні, 17 березня, на засіданні виконавчого комітету Харківської міськради.

Згідно з рішенням, в Харкові протягом трьох весняних місяців пройдуть акції з наведення чистоти і порядку для створення сприятливих умов для життєдіяльності харків'ян.

Зокрема, в місті пройде низка суботників, а також інших заходів з прибирання та збереження парків, скверів, бульварів, набережних, прибудинкових територій, територій лікувальних, оздоровчих, навчальних і спортивних установ.

Також в рамках акції планується очистити від сміття береги водойм, вивезти негабаритне сміття, знести аварійні і сухостійні дерева, висадити нові дерева та квіти, посіяти газони, а також виконати низку інших робіт.

Крім того, буде наведений лад на території кладовищ, братських могил, військових поховань, пам'ятників і меморіалів на честь героїв Другої світової війни.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини