У міськраді вшанували кращих банківських працівників Харкова
21 травня 2018 12:55 Місто
У міськраді вшанували кращих банківських працівників Харкова
Прийом з нагоди Дня банківських працівників відбувся сьогодні, 21 травня, в Харківській міській раді.

У заході взяли участь заступник директора Департаменту економіки та комунального майна Дмитро Гармаш, начальник Управління Національного банку України в Харківській області Володимир Качук, представники Харківської банківської спілки, профільних вищих навчальних закладів, керівники та працівники банківських установ, які здійснюють свою діяльність на території Харкова.

«Банківська сфера є серцем економіки нашої держави, стабільна робота якої залежить від кожного співробітника банківської установи. Ваша робота сприяє зміцненню бізнесу та всіх сфер галузей економіки, а також сприяє забезпеченню фінансової стабільності держави. Від ефективного функціонування банківської системи залежить економічне зростання Харкова і всієї країни. Своєю щоденною працею ви створюєте загальний фінансовий результат. Бажаю вам нових проектів, особистих і професійних досягнень, фінансової стабільності та нескінченної енергії для роботи з клієнтами!» - сказав Дмитро Гармаш.

Як повідомив Володимир Качук, незважаючи на те, що за останні роки кількість банківських установ у Харківській області скоротилася практично вдвічі і нараховує сьогодні близько 700 відділень, банківська система регіону продовжує успішно працювати.

«Сьогодні ми переживаємо нелегкі часи. З 2014 року в нашій країні триває реформування фінансового сектора, але, незважаючи на те, що банківських установ стало набагато менше, ми не втратили свою нішу і продовжуємо успішно працювати і розвиватися. Якщо дивитися на показники щодо кредитування - вони не зменшилися, сьогодні повертається довіра до банків, про що свідчать стабільні показники по вкладах юридичних і фізичних осіб», - зазначив Володимир Качук.

За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Харкова Дмитро Гармаш вручив кращим банківським працівникам Почесні грамоти виконавчого комітету Харківської міської ради і Подяки міського голови.

Зі списком нагороджених можна ознайомитися тут.

Довідка. Указом Президента України від 6 березня 2004 року встановлено День банківських працівників, який відзначається щорічно 20 травня. Банківська система України бере початок від прийняття в березні 1991 року Верховною Радою Закону України «Про банки і банківську діяльність».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини