У міськраді спростували фейки про несправжність підпису Геннадія Кернеса у документах
13 жовтня 2020 13:26 Місто
У міськраді спростували фейки про несправжність підпису Геннадія Кернеса у документах Політичні опоненти чинного мера на виборах міського голови використовували брудні технології для поширення брехливої інформації про те, що підпис Геннадія Кернеса на документах, поданих до ЦВК, не є справжнім.

Про це сьогодні, 13 жовтня, повідомив журналістам директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сідоренко.

«Ми знаємо, що однією маловідомою і малопопулярною політичною силою готується чергове «інформаційне вкидання» напередодні виборів. Полягатиме воно в тому, що підпис Геннадія Кернеса на документах, поданих до ЦВК Блоком Кернеса «Успішний Харків» і документах на посаду міського голови, несправжній. Це брехня. Підпис справжній. Геннадій Кернес всі необхідні документи підготував ще наприкінці серпня. Також вчора з’явилося чергове «вкидання» про стан здоров’я Геннадія Адольфовича від одного з кандидатів на посаду мера Харкова. Мовляв, у нього є точна інформація, що стан здоров’я Геннадія Кернеса поганий і що до виборів в місто він не повернеться. Ми не розуміємо, на яких підставах цей кандидат робить такі висновки. Ми наполягаємо на тому, що жодної інформації стороння людина з клініки «Шаріте» отримати не може. По-перше, це поставить під удар репутацію самої клініки. По-друге, загрожує кримінальним переслідуванням на території Німеччини та доволі серйозним покаранням. Чекаємо на швидке повернення мера Геннадія Кернеса»,  – зазначив Юрій Сідоренко. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини