У міськраді нагородили грамотами чорнобильців, педагогів і працівників «Харківміськгазу», які врятували дівчинку
26 лютого 2020 10:38 Місто
У міськраді нагородили грамотами чорнобильців, педагогів і працівників «Харківміськгазу», які врятували дівчинку Харківська міська рада сьогодні, 26 лютого, на сесії ухвалила рішення про нагородження низки харків'ян Почесними грамотами міськради.

Зокрема, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Харкова та з нагоди ювілею Почесною грамотою Харківської міської ради нагороджені: завідувач кафедрою торакоабдомінальної хірургії Харківської медичної академії післядипломної освіти, керівник Харківського клінічного центру торакоабдомінальної хірургії Микола Велигоцький, завідувач кафедрою міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Надія Казакова, ректор Харківського автомобільно-дорожнього університету Анатолій Туренко, директор ТОВ «Експрес» Олександр Степко, директор Харківської гімназії №169 Олександр Щербаков.

Також грамотами нагороджені слюсарі з експлуатації та ремонту підземних газопроводів «Харківміськгаза» Олександр Голубков і Сергій Жижка, які врятували дівчинку, яка провалилася під лід на Північній Салтівці. Почесні грамоти їм вручені на сесії міськради.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в місті Харкові нагороджений футбольний клуб «Житлобуд-1».

Крім того, було вирішено нагородити Почесними грамотами міськради 11 учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС з нагоди 34-ї річниці Чорнобильської катастрофи, 15 харків'янок - з нагоди Міжнародного жіночого дня, 14 представників сфери міського господарства з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення і двох працівників Національного інституту терапії імені Л.Т. Малої НАМНУ з нагоди 40-річчя заснування закладу.

З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут.  

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини