У міських школах тривають ремонти і вивчають питання освітленості кабінетів
07 лютого 2021 17:47 Освіта
У міських школах тривають ремонти і вивчають питання освітленості кабінетів Батьки учнів школи №44 у Слобідському районі звернулися до секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова у соціальних мережах з проханням вирішити низку проблем.

Сьогодні, 7 лютого, Ігор Терехов зустрівся з ними в школі і ознайомився з ситуацією. Секретар міської ради оглянув кабінети, територію школи і дав відповідні доручення профільним службам.

Як повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко, в кабінеті, де займається перший клас, планується відремонтувати стелю, а в кабінеті 7-го класу крім поновлення стелі необхідно також покращити освітлення.

«Ігор Олександрович дав доручення вивчити глобально питання освітленості класних кабінетів. На жаль, в школі часто у дітей погіршується зір і порушується постава через недостатнє освітлення і застарілі меблі. Майже у всіх кабінетах початкової школи меблі вже повністю замінені, як і в кабінеті 7-го класу. А питання з освітленням ми вивчимо і будемо вирішувати в масштабах міста», - зазначила Ольга Деменко.

За її словами, також в навчальному закладі поетапано відновлюють систему теплопостачання, і зараз в школі тепло. Також почався ремонт санвузлів. Крім того, в 2020 році була замінена велика частина устаткування в харчоблоці.

«Немає претензій до якості харчування, але є проблема з ремонтом обідньої зали. Торік ми там замінили опалення, встановили нові вікна, а в цьому році будемо робити естетичний ремонт», - розповіла Ольга Деменко.

Крім того, батьки звернулися до Ігоря Терехова з проханням упорядкувати територію навчального закладу. За словами директора Департаменту освіти, в Харкові у 105 школах з 187 вже побудовані сучасні стадіони і впорядкована територія. У школі №44 відкриття стадіону заплановано на 2022 рік.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини